Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли, скільки центрів рекрутингу діє в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли, скільки центрів рекрутингу діє в Україні

У Києві відкрили ще один рекрутинговий центр

26 вересня 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

Наразі в Україні працює 39 центрів рекрутингу до лав ЗСУ, до яких звернулися вже понад 18,5 тисяч осіб, повідомили у Міністерстві оборони України.

У Міноборони розповіли, скільки центрів рекрутингу діє в Україні

В Україні триває рекрутинг до армії. Фото з відкритих джерел

У міністерстві розповіли, що в Києві відкрили другий центр рекрутингу, який розміщується в приміщенні Дніпровської РВА.

У Міноборони зазначили, що в центрах рекрутингу не роздаватимуть повістки, а кожен громадянин зможе самостійно обрати собі посаду та військову частину для служби.

"Наші центри — це інформаційно-консультаційні хаби, де кожен може дізнатися про доступні вакансії, необхідні кроки та документи для приєднання до Сил оборони. Ми допомагаємо людям знайти своє місце в армії, де їхні навички та бажання будуть найбільш затребувані", — сказав уповноважений Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США не бачать нічого нового у плані перемоги України, який планують обговорити Джо Байден і Володимир Зеленський, пише The Wall Street Journal. WSJ зазначає, що протягом кількох місяців Володимир Зеленський називав цей план "основою для перемоги над Росією". Однак високопоставлені американські та європейські чиновники, обізнані з пунктами плану, розповіли, що документ не пропонує чіткого шляху перемоги України в умовах, коли російські війська повільно добиваються успіху на полі бою.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Росія дозволяє собі посилювати ядерний шантаж через нерішучість західних союзників України, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. Він висловив сумніви з приводу того, що росіяни реально мають на меті найближчим часом використати ядерну зброю проти України. "Ці заяви зробили перед зустріччю, де союзники будуть вирішувати можливість використання далекобійної зброї по російській території, аби вплинути на це рішення не на нашу користь", — зазначив офіцер ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини