Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони розповіли про співвідношення втрат ЗСУ та росіян на двох напрямках
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони розповіли про співвідношення втрат ЗСУ та росіян на двох напрямках

Про співвідношення втрат на Бахмутському та Запорізькому напрямку, розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр

14 червня 2023, 19:49
Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр пояснила, чому ЗСУ не публікує дані про втрати українського війська та повідомила про співвідношення втрат на Бахмутському та Запорізькому напрямках контрнаступу. Вони на користь ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі".

У Міноборони розповіли про співвідношення втрат ЗСУ та росіян на двох напрямках

Ганна Маляр

"Українська армія під час наступу несе в рази менші втрати порівняно з окупантами, попри фейки росіян про протилежне", — каже Ганна Маляр. — "Якщо говорити про співвідношення загиблих по двох оперативно стратегічних угрупованнях військ, які зараз наступають, то за минулий тиждень цифри такі: по "Хортиці" (це там де Бахмутський напрямок) – у ворога загиблих у 8,73 разів більше, майже в дев’ять разів; по "Таврії" (там де Запорізький і Бердянській напрямки) –  загиблих у ворога в 5,3 разів більше, ніж у нас".

За словами Маляр, мета російських фейків — деморалізація українського суспільства та створення паніки. 

Окрім цього, вона нагадала, що замовчування власних втрат безпосередньо під час війни — загальноприйнята практика всіх армій світу.

"Я хочу нагадати, що під час війни жодна із сторін не оприлюднює точні дані про свої втрати, тому що цим може скористатись ворог для прогнозування подальших дій супротивника на полі бою", — зазначає посадовиця.

Тим часом, США "змінили тональність" щодо ракет ATACMS для України. 

СБУ повідомила про підозру ідеологу рашизму

А Ілон Маск найняв на роботу 14-річного генія

Компанія Ілона Маска SpaceX найняла нового програміста. Ним виявився 14- річний геній Кайран Куазі. Хлопець у середині червня стане одним з наймолодших випускників університету Санта-Клара за його понад 172-річну історію. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини