Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони РФ відреагували на скарги морпіхів про великі втрати в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони РФ відреагували на скарги морпіхів про великі втрати в Україні

У Міноборони РФ спростували скарги морпіхів про великі втрати в Україні

7 листопада 2022, 14:30 comments1633
Поділіться публікацією:

155-а бригада морської піхоти Тихоокеанського флоту не має серйозних втрат в Україні. У цьому впевнені у Міноборони РФ. За інформацією головного оборонного відомства Росії, морпіхи 155-ї бригади, якщо мають втрати, то вони зіставні з втратами на рівні приблизно 1%. Зараз російські військові нібито не тільки ефективно обороняються, а й ведуть наступ у районі Вугледару Донецької області. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на російський "РБК".

У Міноборони РФ відреагували на скарги морпіхів про великі втрати в Україні

У Міноборони РФ спростували скарги морпіхів щодо великих втрат в Україні. Фото: Getty Images

Привертає увагу той факт, що точні цифри, які б підтверджували втрати російських морпіхів Міноборони країни-агресора не призвело, позначивши лише втрати у відсотках. У Москві вважають, що втрати не більше 1% убитими та не більше 7% пораненими. І навіть браво запевняють, що "значна частина військових уже повернулися до ладу".

При цьому, як запевняють у російському відомстві, нібито втрати української армії по лінії бойового зіткнення бригади "у середньому становлять 7 до 1, а на окремих ділянках 9 до 1 у людях та техніці".

Також у Шойгу відзвітували, що російські морпіхи вже понад 10 діб просуваються вперед на вугледарському напрямку. За цей час вони просунулися на 5 км завглибшки, відкинувши позиції ЗСУ.

Варто зазначити, що така реакція російського Міноборони з'явилася після того, як до мережі потрапило звернення військовослужбовців 155-ї бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ до губернатора Примор'я Олега Кожем'яко. У своєму зверненні військові скаржаться через те, що під селом Павлівка на Донеччині зазнали великих втрат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кабмін знижує температурний режим у квартирах: якою буде температура.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rbc_news/62357
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини