Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Міноборони повідомили, скільки зрадників "здали" українці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони повідомили, скільки зрадників "здали" українці

Також можна скористатись чат-ботом "єВорог" у застосунку Дія

2 червня 2022, 18:29 comments1116
Поділіться публікацією:

Більш як 700 заяв про зрадників  надали  наші співвітчизники у чат-бот "єВорог". Про це повідомляють представники українського Міністерства оборони.

У Міноборони повідомили, скільки зрадників "здали" українці

Українці здають колаборантів (фото з відкритих джерел)

Військовослужбовці  звертаються до співвітчизників, щоб і далі надсилали інформацію у національний чат-бот про зрадників.

"Знімайте колаборантів прихованою камерою без звуку та з безпечного місця. А після повідомлення в чатбот не забудьте видалити листування з "єВорогом" та фото з вашого телефона", — інструктують представники  Міністерства оборони.

Важливо, що повідомити військовослужбовців про тих, хто погоджується співпрацювати  із загарбниками з рф, можливо використати чат-бот "єВорог" в застосунку Дія чи скористатись відповідним  посиланням в Telegram.

Представники оборонного відомства також консультують українців про можливість надіслати заяву з текстом, де потрібно вказати всі подробиці. В тому випадку, коли не було можливості відзняти колаборантів камерою.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але Зеленський все ще тримає інтригу. Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що разом із головнокомандувачем ЗСУ провів телефонну розмову з представниками США, під час якої сторони обговорили новий пакет допомоги Україні та майбутні "неприємні сюрпризи" для росіян. У розмові брали участь безпосередньо Андрій Єрмак, головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, радник президента США з національної безпеки Джейкоб Салліван та голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини