Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Миколаєві потужні вибухи – Росія вдарила по цивільних об'єктах: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві потужні вибухи – Росія вдарила по цивільних об'єктах: що відомо

У Миколаєві пролунали потужні вибухи, всю ніч у місті лунала повітряна тривога

14 липня 2022, 07:44
Поділіться публікацією:

Найсильніші вибухи, які було чути у різних районах міста, пролунали у Миколаєві у четвер, 14 липня. Вся ніч у місті пройшла неспокійно, лунав сигнал про повітряну тривогу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сенкевич у себе в Телеграм.

У Миколаєві потужні вибухи – Росія вдарила по цивільних об'єктах: що відомо

Вибухи у Миколаєві. Фото: ДСНС

Міський голова попросив городян не публікувати наслідки з місця вибухів і не вказувати адреси, куди потрапили рашисти. Пізніше Сенкевич повідомив, що росіяни потрапили до низки цивільних об'єктів. На місці вже працюють рятувальники та медики.

Детальніше про наслідки обстрілів мер Миколаєва пообіцяв повідомити пізніше.

Зазначимо, востаннє схожий масований обстріл Миколаєва стався 12 липня. Тоді після обстрілу рашистами міста нарахували 24 воронки. На щастя, тоді обійшлося без жертв, але щонайменше постраждали 12 людей.                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — великий привіт: у Путіна натякнули, що Європа більше не отримає російського газу "Північним потоком". "Газпром" зробив заяву, що не довіряє Канаді, яка пообіцяла доставити турбіну, необхідну для безперебійної роботи газопроводу "Північний потік".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині жорстко прокоментували можливість переговорів із Путіним . Так міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що якщо Путін не може дати згоди на організацію гуманітарних коридорів, якщо він бомбардує мирні міста та села, то про яку розмову з такою людиною може бути мова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини