Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мережі з'явилося відео, як ЗСУ ефектно знищили російський склад боєприпасів у Запорізькій області
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явилося відео, як ЗСУ ефектно знищили російський склад боєприпасів у Запорізькій області

ВСУ дають гідну відсіч противнику

8 червня 2022, 15:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські артилеристи завдали удару по ворожому складу боєприпасів у Запорізькій області. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

У Мережі з'явилося відео, як ЗСУ ефектно знищили російський склад боєприпасів у Запорізькій області

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, артилеристи 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола разом із аеророзвідкою 81 окремої аеромобільної бригади знищили ворожий склад боєприпасів у Запорізькій області.

На підтвердження своїх слів, воїни опублікували відео з місця подій, на якому знято ефектне знищення боєприпасів противника.

" Працює артилерія. Працюють Боги війни. Орки, ласкаво просимо до пекла!", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Кремлі прояснили свою позицію щодо статусу Херсона та Запоріжжя. Москва хоче обговорювати з Києвом, як далі бути з українськими Херсоном та Запоріжжям. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у США заарештують літаки російського олігарха : що вирішив суд. До олігарха Абрамовича застосують штрафи та арешт майна через порушення літаками обмежень. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   з дистанційкою чи без – у Міносвіти розповіли, яким буде новий навчальний рік. Багато російських книг планують повністю виключити з освітньої програми. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   одкровення Зеленського про війну : де найскладніша ситуація – як врятувати полонених та вивезти зерно. Президент озвучив ключові тези про війну та мир, які є актуальними сьогодні. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини