Головна Новини Суспільство Війна з Росією У масовій загибелі росіян побачили можливий "український" слід
commentss НОВИНИ Всі новини

У масовій загибелі росіян побачили можливий "український" слід

Попередня причина вибуху у столиці Дагестану – порушення техніки пожежної безпеки

15 серпня 2023, 22:30 comments1828
Поділіться публікацією:

Через загоряння автомайстерні, наступним вибухом селітри і детонації АЗС у Махачкалі, за останніми даними, вже загинуло 35 людей. Про це повідомляють "Коментарі".

У масовій загибелі росіян побачили можливий "український" слід

Вибух на АЗС в Махачкалі

Російські ЗМІ пов'язують пригоду з місцевою корупцією та порушенням техніки безпеки. Український журналіст Юрій Бутусов висунув свою версію події — він вважає, що вибух міг бути пов'язаний з помилкою в діяльності російської авіації, які вже "втрачали" над російською територією бомби та ракети, призначені для ударів по Україні.

"Вибух у Махачкалі схожий не стільки на подію, скільки на черговий удар російської авіації по російському місту, — написав Юрій Бутусов. — Російська влада заявила, що причиною вибуху в Махачкалі, який забрав життя більше 10 людей, і десятки отримали поранення, є газ на заправці. Проте така глибока вирва внаслідок вибуху більш схожа на попадання бомби або ракети. З району Каспійського моря російська авіація регулярно завдає ударів по Україні. Як відомо, російські бойові літаки в ході війни неодноразово бомбардували територію РФ — Бєлгородську, Ростовську області. Причина цих ударів — помилки пілотів та брак авіаційного озброєння".

Нагадаємо, що ввечері 14 серпня стало відомо, що у Махачкалі на АЗС стався потужний вибух, почалася пожежа, вогонь поширився на житлові будинки. Рятувальники уточнили, що площа займання складала 500 квадратних метрів. За даними російського МВС, на заправці вибухнули дві цистерни з паливом із восьми, тому могли бути повторні вибухи. За попередніми даними, міг також згоріти автобус із людьми.

Тим часом, Дуда розповів, які країни захищають Польщу від Росії.

Медведєв назвав спірні території, на які претендує Росія.

А глава зовнішньої розвідки Росії шокував зізнанням: "Страшно приїжджати до Європи".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ЭДВАРД

16 серпня 2023, 04:50

Заголовок не відповідає жодному слову по тексті! Це ви так залучаєте читачів? Брехнею? Де укранський слід?


Новини