Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі дві доби фіксують рух техніки: що й куди перекидають окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі дві доби фіксують рух техніки: що й куди перекидають окупанти

Росіяни перекидають у бік Новоазовська танки, вантажівки та "Тигри"

29 квітня 2023, 12:17 comments2788
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі дві доби фіксується рух техніки російських військ. Серед яких танки, вантажівки з особовим складом та бронеавтомобілі "Тигр". Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі дві доби фіксують рух техніки: що й куди перекидають окупанти

Військова техніка. Фото: з відкритих джерел

"За останні дві доби відновлено реверсний рух із Мангуської частини Маріупольського району через Маріуполь у напрямку Новоазовська", — написав Андрющенко.

За його словами, зафіксовано загалом: до 20 вантажівок із живою силою та БК; до 7 тягачів із гусеничною технікою, включаючи танки Т62. У бік Мангуша основне переміщення "Тигрів" Росгвардії.

"Загальна чисельність військового корпусу окупантів залишається без істотних змін. Авіація зберігає відносну активність, особливо вранці. Проте меншу, ніж у попередні вівторок-четвер", — наголосив Петро Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський вперше заявив про ризик, що війна затягнеться на роки, а то й десятиліття.

Також видання "Коментарі" повідомляло - китайські дипломатичні маневри активізувалися останнім часом на тлі російсько-української війни. У лютому Китайська Народна Республіка (КНР) представила свій варіант мирного плану, який спричинив неоднозначні оцінки. У березні лідер КНР Сі Цзіньпін літав у гості до Путіна, у квітні – приймав у Пекіні представників Євросоюзу, включаючи президента Франції Емманюеля Макрона. Різко реагував на те, що Росія продовжує брязкати ядерною зброєю. Вимушував різних лідерів, включаючи президента Бразилії, ретранслювати ті чи інші "миротворчі" меседжі. І, нарешті, сам цього тижня поговорив із президентом України Володимиром Зеленським. Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що говорять останні дії КНР та тих, кого Пекін залучає до своєї "миротворчості".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини