Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Литві розповіли, чим може закінчитися затягування надання зброї Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Литві розповіли, чим може закінчитися затягування надання зброї Україні

У МЗС Литви вважають, що чим довше обговорюється допомога Україні, тим швидше Путін нарощує свої війська

24 січня 2023, 09:05
Поділіться публікацією:

Чим довше цивілізований світ дискутує, як потрібно чи як не потрібно допомагати Україні оборонятися та звільняти свої території, тим більше часу у російського диктатора, щоб продовжувати запеклу війну, нарощувати свої сили та вбивати якнайбільше мирного населення. Як передає видання "Коментарі", таку думку у себе на Twitter висловив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс.

У Литві розповіли, чим може закінчитися затягування надання зброї Україні

Глава МЗС Литви Габріелюс Ландсбергіс. Фото: flickr.com/mfa lithuania

Глава МЗС Литви зазначив, що європейці та інші представники вільного світу мають перестати жити у страху.

"Те, що нас стримує, — це страх. Ми боїмося того, що буде, якщо Росія справді програє цю війну. В Україні немає безпрограшного сценарію. Щоб основи міжнародного права вижили, українці мають відновити та зберегти 100% своєї території та суверенітету", – написав він.

Міністр наголосив, що коли світ повністю і остаточно прийме той факт, що Росія має програти, щоб уникнути майбутніх воєн, то на решту питань про підтримку України буде набагато легше відповісти.

"Чим довше ми обговорюємо, як слід чи не слід допомагати Україні, тим більше Путін може нарощувати свої збройні сили та вбивати мирних жителів. Ось чому нам потрібно подолати свій страх перед перемогою та діяти зараз", — наголосив Ландсбергіс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни заявили про зміни у російській армії: засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин перестає бути героєм і втрачає авторитет в очах Володимира Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло — крига скресла: Німеччина не проти, якщо Польща передасть танки "Leopard 2" Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини