Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Литві натякнули, що Україна знищить Кримський міст: бурхлива реакція Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Литві натякнули, що Україна знищить Кримський міст: бурхлива реакція Росії

У Росії пригрозили "судним днем" через заяви про можливість України знищити Кримський міст.

28 квітня 2024, 10:43 comments2261
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс опублікував повідомлення в соціальних мережах з натяком, що Україна має можливості для знищення Кримського моста, який з’єднує пів острів з Росією. На такі заяви відреагували у Росії.

У Литві натякнули, що Україна знищить Кримський міст: бурхлива реакція Росії

Російський чиновник Дмитро Полянський. Фото з відкритих джерел

Перший заступник постійного представника РФ при ООН Дмитро Полянський назвав слова литовського посадовця Лінкявічюса "гавкотом" та пригрозив йому "судним днем".

"Рабозліплені прибалтійські американські болонки зараз шалено гавкають, але жалісно скиглитимуть пізніше, коли настане судний день, і вони пошкодують про всі подібні помилки", — сказав Полянський.

Нагадаємо, що Лінас Лінкявічюс у своєму дописі в X виставив фотографії з зображенням Кримського мосту, запуском ракети та Путіним, який замислився. У повідомленні литовський посадовець написав "хто ще не встиг сфотографуватися на Керченському мосту, то ще мають час".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британські ЗМІ посилаючись на українську розвідку вказали на можливість знищення Кримського моста у 2024 році. The Guardian вважає, що очільник ГУР Кирило Буданов вже має всі необхідні засоби для атаки по мосту в першій половині цього року. За їх словами, це буде третя спроба України завдати масованого удару по мосту, який вважається одним з головних досягнень Путіна в останні роки.

Також "Коментарі" писали про реакцію Росії на поставки Україні далекобійних ракет ATACMS, які надійшли в березневому пакеті допомоги від США. За словами речника Кремля Дмитрія Пєскова, нова зброя "не змінить ситуацію" на війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини