Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Курській області безпілотник атакував будівлю ФСБ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Курській області безпілотник атакував будівлю ФСБ

На території Росії безпілотник скинув три боєприпаси по адмінбудівлю прикордонного управління ФСБ.

16 травня 2023, 13:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На території Російської Федерації невідомий безпілотник здійснив атаку та скинув три снаряди на будівлю прикордонного управління ФСБ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Курській області безпілотник атакував будівлю ФСБ

Будівлю ФСБ атакував дрон. Фото з відкритих джерел

Ймовірна атака по адміністративній будівлі прикордонного управління ФСБ сталась у селищі Глушково, Курської області Російської Федерації. За повідомленням росЗМІ атака сталась пізно ввечері 15 травня.

Повідомляється, що на будівлю невідомий дрон скинув три снаряди. В наслідок цих дій п'ять прикордонників госпіталізували. Російські прикордонники мають осколкові поранення різного ступеня складності в живіт, шию, обличчя та стегно.

Наразі у Кремлі не відреагували на інцидент з атакою невідомого безпілотника у Курській області.

Нагадаймо, що на початку травня два безпілотники завдали ударів по резиденції президента Росії Володимира Путіна, яка знаходиться у Кремлі. Москва відреагувала на такі атаки дронами та звинуватила Україну і США у спробі замаху на російського диктатора. На звинувачення Москви відповів президент України Володимир Зеленський, який вказав, що Україна не атакує територію Росії, адже ЗСУ лише захищають свої території.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Сполучених Штатів на інформацію про замах на президента РФ Володимира Путіна.

Також "Коментарі" писали про те, що вмережу потрапило фото, яке підтверджує, що українські військові знищили цінний російський апарат. У своєму розпорядженні армія РФ має лише три десятки одиниць цієї сучасної техніки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини