Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму за українську пісню у кафе арештували діджея
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму за українську пісню у кафе арештували діджея

У кафе "Краб", що в місті Щолкіне, транслювався кліп "Дике поле"

15 серпня 2022, 19:05
Поділіться публікацією:

В окупованому Криму, у місті Щолкіне, у кафе "Краб" суд загарбників арештував на десять діб діджея, який увімкнув трек  "Дике поле" репера з України YARMAK. Про це повідомляє проросійський Ленінський районний суд Криму, пише "Крим. Реалії".

У Криму за українську пісню у кафе арештували діджея

У Криму арештували діджея за українську пісню (фото з відкритих джерел)

Діджея арештували, тому що, на проєкторі з'явилася нібито  "нацистська символіка" полку "Азов", який заборонений в РФ.

"Відео з українською піснею діджеєм було поставлене на замовлення одного з відвідувачів кафе, проте зміст пісні та відеокліп до неї йому не були відомі. На суді правопорушник свою провину визнав частково, пояснивши, що виконував функції діджея у вказаному кафе", – йдеться у документах  проросійського суду.

Відтак чоловіка кинули за ґрати на  десять діб з "конфіскацією предмета адміністративного правопорушення". Дані рішення можна оскаржити.

 Окрім цього ЗМІ показали відео, де діджей та чоловік, що замовив пісню зізнаються. Діджея звати -  Юрій Радіонов, чоловіка, який замовив пісню – Дмитро Гент. Він заявив, що замовив українську пісню, заплативши за це діджею.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США назвали причину, через яку Росія не звинуватить Україну у вибухах у Криму. Речники Кремля, а також штатні пропагандисти навіть не намагалися прив'язати вибухи на авіабазі в Новофедорівці з українською стороною. Така позиція росіян має пояснення, впевнені військові фахівці Інституту вивчення війни (ISW). Вся справа в тому, що якби росіяни почали звинувачувати Україну в ударах по Криму, то тим самим вони визнали б неефективність своєї системи ППО. Схожа історія вже була із потопленим крейсером "Москва".

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини