Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму активізувався партизанський рух проти окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму активізувався партизанський рух проти окупантів

У тимчасово окупованих населених пунктах півострова Крим помітно зросла кількість жовтих стрічок, патріотичних графіті та антивоєнних закликів на листівках

27 березня 2023, 18:20
Поділіться публікацією:

У Криму ростуть проукраїнські настрої. Все частіше у тимчасово окупованих містах і селах з’являються жовті стрічки, антивоєнні заклики на стінах та листівках. Таким чином, громадяни, які небайдужі до долі свого регіону, висловлюють свою впевненість у неминучості повернення Криму під контроль України. Про це повідомляє Мінреінтеграції, пишуть "Коментарі".

У Криму активізувався партизанський рух проти окупантів

У Криму активнішими стали сили супротиву

"Помітно на півострові активізувався партизанський різноманітний рух. Це свідчить насамперед про високий моральний дух та особливо патріотично налаштованих кримчан. Зараз російські ставленики, колаборанти та представники військового командування поспіхом в страху вивозятьз Криму свої сім’ї, позбуваються бизнесу та розпродують майно. Бо бояться", — наголошують у відомстві.

Водночас свій страх і лють загарбники прагнуть компенсувати збільшенням присутньої на півострові військової техніки, продовжують її стягувати. Морське узбережжя день за днем поступово і впевнено перетворюють на суцільну лінію оборони. Тож очевидно, що цьогорічний сезон відпочинку знову в Криму буде окупантами й військовими зірваний.

Тим часом українська влада продовжує закликати кримчан бути уважними й надто обережними, ні в якому разі не піддаватися на жодні рашистські провокації. За можливості повідомляти Силам оборони України про місце перебування ворога чи розташування його техніки. Зробити це, як завжди, можна користуючись чат-ботом "єВорог" або на платформі Центру національного спротиву.

"Деокупація Криму обов’язково станеться! Незабаром. Ми це зробимо. Усі разом!" — наголошують у відомстві.

Йшлося на порталі "Коментарі" й про те, що ЗСУ планують найближчим часом звільнити півострів, а всіх причетних до злочинів окупантів — покарати

Як писали раніше "Коментарі", ЗСУ Україна зібрали сотні досьє на підозрюваних у воєнних злочинах росіян. Разом з окупантами не уникнуть покарання й їхні посіпаки, колаборанти та зрадники.

Читайте також на сайті "Коментарі" — авто іще одного рашистського посіпаки підірвали партизани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини