Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі почали шукати наступника Путіну: у розвідці розповіли нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі почали шукати наступника Путіну: у розвідці розповіли нові подробиці

Путін стає все більш токсичним

19 березня 2023, 22:15
Поділіться публікацією:

Глава  Кремля  Путін став все токсичнішим не  тільки для  країн світу, але й в своїй країні. Не тільки в Російській Федерації,  але й  у кремлівських  кабінетах  з’являється все більше  незадоволених  тим,  що відбулося.

У Кремлі почали шукати наступника Путіну: у розвідці розповіли нові подробиці

У Кремлі почали шукати заміну Путіну (фото з відкритих джерел)

Про це проінформував під час ефіру  телемарафону  співробітник ГУР Міністерства оборони України Андрій Юсов.

За його словами, кремлівський  диктатор став все  токсичнішим  не тільки  для лідерів зовнішнього світу, але й в самій Російської Федерації. 

"Коло звужується і навколо Путіна, він стає все більш токсичним, причому, звичайно, як для зовнішнього світу, так і всередині. І в межах кремля все більше незадоволення від того, що відбувається. Все більш похмуре усвідомлення перспектив, а саме — геополітичної катастрофи режиму Путіна. І так вже йдеться про пошук наступника і шукає його вже не Путін", — сказав під час ефіру Юсов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про ордер на арешт ПутінаНародний депутат України VIII скликання, експерт Українського інституту майбутнього, президент аналітичного центру "Політика" Ігор Попов розмірковує, що видача ордера Міжнародного кримінального суду на арешт російського президента Путіна (за незаконну депортацію дітей з території України) остаточно закріпила ізоляцію президента РФ від колективного Заходу. Юридичні перспективи цього рішення є однозначними і можуть тлумачитися юристами з використанням прецедентів та імунітетів. Але важливішим є політичний сигнал – Путіна оголошено недоговороспроможним. Стратегічною метою, розв'язаної ним війни була вимога повернути Кремль до вищої ліги світової політики та враховувати інтереси Росії при формуванні нової архітектури світової безпеки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини