Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Керченській протоці морський дрон протаранив російський танкер: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Керченській протоці морський дрон протаранив російський танкер: подробиці

Удар припав по моторному відсіку та насосному відділенню танкера Sig, з'ясували журналісти

5 серпня 2023, 07:04 comments5161
Поділіться публікацією:

Внаслідок атаки морських безпілотників увечері 4 серпня в Керченській протоці пошкоджено російський танкер-хімовоз "SIG", на допомогу танкеру вирушили рятувальники з Новоросійська. також низку інших видань.

У Керченській протоці морський дрон протаранив російський танкер: подробиці

Танкер-хімовоз "SIG". Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що внаслідок атаки морськими безпілотниками в Керченській протоці міг бути пошкоджений російський танкер-хімовоз SIG, який прийшов із Туреччини.

Видання також опублікувало аудіозапис Telegram-каналу "Осторожно, новости", на якому, як стверджується, зафіксовано переговори моряків російського танкера, який був пошкоджений українським безпілотником.

На запису екіпаж говорить, що судно перебуває на плаву, але самостійно переміщатися не може.

Зазначається, що російський танкер-хімовоз "SIG" доставляв авіаційне паливо з Криму до Сирії, за що США в 2019 році внесли його до списків санкцій.

Пізніше російське видання "ТАРС" з посиланням на Морський рятувальний підцентр Тамані РФ повідомило, що група рятувальників вирушила з міста Новоросійськ до району Керченської протоки, де, як повідомила низка Telegram-каналів, відбулася атака безпілотника на танкер.

Видання додало, що в Морському рятувально-координаційному центрі Новоросійська підтвердили інформацію про групу рятувальників, що вирушила до району протоки.

Пізніше "ТАРС" із посиланням на Морський рятувальний центр також повідомило, що російський танкер отримав пошкодження під час атаки з боку ЗСУ, екіпаж перебуває в безпеці.

"Два буксири прибули до місця НП з танкером у Керченській протоці, вирішується питання про буксирування судна", – додало видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять удари по агресору у Криму та Новоросійську – чого чекати далі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини