Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР відреагували на удар по об'єктах РФ в Татарстані
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР відреагували на удар по об'єктах РФ в Татарстані

Українська розвідка прокоментувала та підтвердила, що безпілотники здійснили удари по російських об'єктах в Татарстані.

3 квітня 2024, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 2 березня в Татарстані було завдано ударів по кількох об'єктах. Були атаковані нафтопереробний завод в Нижньокамську та підприємство з виробництва дронів в Єлабузі. На це відреагував речник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

У ГУР відреагували на удар по об'єктах РФ в Татарстані

Момент влучання у військовий об'єкт в Татарстані. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв'ю для видання "Радіо Свобода" представник ГУР Андрій Юсов не підтвердив та не спростував, що до ударів по Татарстану залучені СБУ чи ГУР. Крім того Юсов запевнив, що в ударах по Росії не було використано засобів союзників України.

"Ми офіційно не будемо ані підтверджувати, ані спростовувати. Можемо констатувати, що в цих подіях зброя і засоби іноземного виробництва наших партнерів не використовуються. Це факт", — сказав Юсов.

Речник ГУР вказав, що на території Росії й надалі буде "гуркіт та бавовна" на тих військових об'єктах, які залученні до війни в Україні.

Андрій Юсов розповів, що українська галузь безпілотників розвивається динамічно, однак всі деталі щодо дронів наразі не повідомляють з міркувань безпеки. Також Юсов підтвердив, що було завдано удару по виробництву російських дронів, які створюють за зразком іранських. Крім того, було уражено систему російського ППО, яка знаходилась поруч з підприємством.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція США та Франції на удари по території Росії.

Також "Коментарі" писали про британські ЗМІ, які з посиланням на представника української розвідки з'ясували, коли буде атаковано Кримський міст наступного разу. За їх інформацією, під час цієї, вже третьої атаки по Кримському мосту, йому буде знищено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини