Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР відреагували на підрив залізниці в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР відреагували на підрив залізниці в Криму

Українська розвідка прокоментувала вибухи в Криму, внаслідок яких перевернулось кілька поїздів з зерном.

18 травня 2023, 13:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Головного управління розвідки України Андрій Юсов прокоментував ситуацію з вибухами на залізничних коліях у Криму, де зійшло кілька вагонів з зерном. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ефір телемарафону "Єдині новини".

У ГУР відреагували на підрив залізниці в Криму

Речник ГУР Андрій Юсов. Фото з відкритих джерел

18 травня російські ЗМІ почали поширювати інформацію, що поблизу Бахчисараю Сімферопольському районі було чутно вибуху. За їх повідомленнями було пошкоджено близько 50 метрів залізничних колій. Наслідком вибуху стало сходження з залізничного шляху восьми вагонів, з яких п'ять перекинулись. Такі дії росіяни назвали "диверсією".

Речник ГУР Андрій Юсов відреагував на ранкові вибухи в Криму перелічивши, що саме росіяни зазвичай перевозять у Криму по залізничних коліях.

"Тими шляхами перевозять, зокрема, зброю, боєприпаси, бронетехніку та інші засоби, які використовуються для загарбницької війни проти України. Для того, щоби вбивати громадянських українців та українських захисників", — вказав Юсов.

Представник української розвідки не вказав, що до вибухів причетні спецслужби України, проте вказав на "природні" причини вибухів.

"Цілком природно, що ці шляхи не витримали, втомилися і тепер на деякий час не функціонують", — повідомив речник Головного управління розвідки України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Угорщині пояснили, чому блокують допомогу для України. Представник МЗС заявив, що Україна поводиться все більш вороже щодо Угорщини.

Також "Коментарі" писали про шість країн не погодились підтримати створення реєстру збитків України від агресії Російської Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини