Головна Новини Суспільство Війна з Росією В ГУР розповіли, чи обміняють затриманих священників УПЦ (МП) на полонених українців
commentss НОВИНИ Всі новини

В ГУР розповіли, чи обміняють затриманих священників УПЦ (МП) на полонених українців

СБУ продовжує перевірки Української православної церкви

30 листопада 2022, 19:20
Поділіться публікацією:

У розвідці розглядають варіант обміну полонених українців на затриманих під час обшуків священників УПЦ (МП). Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

В ГУР розповіли, чи обміняють затриманих священників УПЦ (МП) на полонених українців

У ГУР розповіли про долю затриманих священників УПЦ (фото з відкритих джерел)

За словами Юсова, українська сторона буде використовувати усі найменші можливості, аби обміняти полонених громадян України.

"На прикладі великого обміну і долі Віктора Медведчука Україна показала, що готова демонструвати найбільш креативні підходи, щоб повертати своїх громадян додому. Найменші можливості, які для цього будуть з'являтися — і формальні й неформальні, і публічні й непублічні, і відкриті й закриті — ми точно будемо використовувати", — розповів Андрій Юсов.

Зазначимо, що правоохоронці по всій Україні проводять масштабні обшуки та перевірки у приміщеннях Української православної церкви. Це сталося після скандалу  у Києво-Печерській лаврі, де прихожани виконували пісню, яка прославляла Росію. На місцях знаходили велику кількість антиукраїнських матеріалів, літературу, готівку та інші речі.

Нагадаємо, що у Путіна відреагували на обшуки у Києво-Печерській лаврі. Обшуки у Києво-Печерській лаврі – це війна України з Російською православною церквою.  Таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.  Вранці 22 листопада СБУ проводила контррозвідувальні заходи на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври у Києві. У прес-службі повідомили, що ці заходи відбуваються спільно з Нацполіцією та Нацгвардією у рамках системної роботи СБУ щодо протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні.   

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини