Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР натякнули, що справжнього Путіна може вже не бути серед живих
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР натякнули, що справжнього Путіна може вже не бути серед живих

ГУР пророкує масштабні процеси в РФ, Путін від них не сховається

18 травня 2023, 12:02
Поділіться публікацією:

Досі ніхто не може гарантувати, що справжній Володимир Путін ще живий, але навіть якщо так, то диктатора не врятує мережа його бункерів. Коли розпочнуться масштабні процеси на території вже самої РФ, йому не вдасться втекти. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У ГУР натякнули, що справжнього Путіна може вже не бути серед живих

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Звичайно інформація про всю бункерну мережу (Ред. — Путіна) присутня, нічого тут таємного немає. Якщо хтось думає, що можна на якихось кілька поверхів нижче спуститися і сховатися — ні, не можна, реальність наздожене і там", — зазначив Юсов.

Представник ГУР пояснив, що це не обов'язково означає, що треба ховатися буквально від ракет і боєголовок. Мова може йти про більш стрімкі і масштабні процеси на території вже самої РФ. І щоб не потрапити у вирву цих процесів не допоможе жоден бункер.

На запитання, як часто Путін залишає бункер, він відповів, що це відбувається регулярно.

"Питання, який Путін і кого ми маємо на увазі під цим словом. Бо чи впевнені ви (Ред. — у зверненні до журналістки), що справжній Путін живий? Тут тривають ще дискусії", — зауважив Юсов.

Він навів приклад із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком. У якого, як наголосив Юсов, немає двійників. Тому Лукашенко іноді неважливо почувається. Щодо Путіна – зовсім інша ситуація. Є розуміння, що йдеться про використання технології двійників. Вже приблизно відомо, що один двійник від іншого відрізняється. А далі, чи справжній Путін тут уже експертиза покаже, яка обов'язково буде на міжнародному трибуналі, упевнений представник ГУР.

Читайте також на порталі "Коментарі" – спецпредставник Китаю у справах Євразії Лі Хуей розпочав своє турне. Крім України, він має відвідати Польщу, Францію, ФРН та Росію для обговорення рішення "української кризи" (як у КНР називають війну РФ проти України). Які очікування від цієї подорожі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини