Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ вже знають, куди Росія планує перекинути мобілізованих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ вже знають, куди Росія планує перекинути мобілізованих

Найбільше Москва зацікавлена, щоб якнайшвидше доукомплектувати ті частини, які зазнали найбільших втрат на війні в Україні.

23 вересня 2022, 16:05 comments2138
Поділіться публікацією:

Частина з тих людей, яких Росія мобілізує під час першого етапу часткової мобілізації, буде спрямована на доукомплектування тих військових частин, які вже воюють в Україні. Інша частина буде спрямована на доукомплектування прикордонної служби. Як передає видання "Коментарі", про це під час брифінгу заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ, бригадний генерал Олексій Громов.

У Генштабі ЗСУ вже знають, куди Росія планує перекинути мобілізованих

Олексій Громов. Фото: з відкритих джерел

За даними Генштабу, росіяни будуть призиватися у два етапи. На першому етапі, який за часом займе трохи більше місяця, противник збиратиме людей, щоб зміцнити підрозділи, які вже воюють на території України і зазнали великих втрат. Також частину людей буде направлено на доукомплектування Прикордонної служби ФСБ, щоб звільнити особовий склад підрозділів збройних сил Росії.

За словами Громова, найбільше Росія зацікавлена в мобілізації посадових осіб сержантського та рядового складу, чоловіків молодшого офіцерського складу, тому що ця категорія найбільше зазнала втрат під час війни.

"Надалі не виключається, що протягом другого етапу противник продовжить виконувати свої заходи мобілізації, буде створено відповідну низку загальновійськових формувань оперативного та тактичного рівня, відповідний комплект підрозділів ракетних військ та артилерії. Одночасно ми розуміємо, що фахівців дефіцитних спеціальностей у противника нині ні, а їхня підготовка буде займати тривалий час. Тому насамперед противник зосередив свою увагу на формуванні загальновійськових частин підрозділів, підрозділів ракетних військ та артилерії", — сказав представник Генштабу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот в анексованому Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини