Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку

Захисники України знешкодили ворожі ДРГ

29 червня 2022, 18:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Донецькому напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію на Донецькому напрямку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як інформує Генштаб, на Донецькому напрямку противник за підтримки артилерії намагається блокувати місто Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автодороги Лисичанськ – Бахмут. Здійснював обстріл цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Лисичанськ, Верхньокам'янка, Сіверськ та авіаудар по району Лисичанського нафтопереробного заводу.

"Для підтримки наступальних дій у районі населеного пункту Верхньокам'янка задіяли диверсійно-розвідувальні групи." – повідомляє Генштаб.

Проте наші воїни їх виявили та знешкодили. Залишки ДРГ відійшли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що НАТО готуватиметься до війни з РФ: про що говорять гучні рішення Альянсу — який тепер курс. Анонс Столтенберга здійснився — НАТО прийняло справді історичні рішення. Докладніше про це читатйе в нашому матеріалі. 

Читайте також про те, що за останні 8 днів вже третя авіакатастрофа: у Якутії розбився гелікоптер Мі-8 – подробиці. Борт займався гасінням лісових пожеж у тайзі. Читайте про це в нашій статті. 

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що масштабний обмін: з полону звільнено захисників з Азовсталі та інших підрозділів. З полону звільнено тяжко поранених захисників з Азовсталі та інших підрозділів.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Британії зняли інтригу, розповівши, коли відбудуться переговори України та Росії. Лондон, як і раніше, проти "хибного світу" з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини