Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЄС розповіли, як швидко закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЄС розповіли, як швидко закінчити війну в Україні

У ЄС назвали метод, яким можна закінчити війну в Україні дуже швидко, однак на це не погодяться більшість українців.

25 жовтня 2023, 12:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Верховний представник Європейського Союзу із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель заявив, що війну в Україні можна закінчити дуже швидко одним методом – капітуляцією України. Однак додав, що в ЄС цього не хочуть. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Інтерфакс-Україна".

У ЄС розповіли, як швидко закінчити війну в Україні

Верховний представник ЄС Жозеп Боррель. Фото з відкритих джерел

На конференції "Європа і світ" Жозеп Боррель заявив, що Європейський Союз не хоче допустити поразки України у війні проти Росії.

"Я знаю, як швидко закінчити війну. Якщо я перестану підтримувати Україну, це закінчиться капітуляцією українців. Хіба ми хочемо, щоб війна закінчилася саме так? Я думаю, що ні", — сказав верховний представник Європейського Союзу.

За словами Борреля ЄС не хоче, аби Путін мав армію поблизу Польщі, а також поставив прихильних до Москви керівників в Україні.

"Ми не можемо дозволити Путіну поставити маріонетковий уряд у Києві та мати російську армію на польському кордоні", — заявив Жозеп Боррель.

Згідно з опитуваннями соціологічної служби Центру Разумкова проведеного у серпні 2023 року, більшість українців не готові поступитись територіальною цілісністю України. Лише 5% опитаних вказали готовність віддати Росії частину територій, тоді як понад 90% назвали таке рішення неприйнятним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Зеленського відповіли на скандальну заяву Маска про здачу України. Американський бізнесмен закликав припинити війну та домовлятись з Росією, натякнувши, що окуповані території України мають належати РФ.
Також "Коментарі" писали, що український політичний оглядач Віталій Портников прогнозує ще три війни у різних регіонах світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 жовтня 2023, 12:04

Більшість українців окрім юдейського корупційного притону божевільного Карлика прагнуть вирватись з цього концтабору. У гітлерівській Германії теж більшість німців не погоджувались з перемогою борців з нацизмом. Так само і у КНДР. Маріонетковый проросійський уряд який знищує Україну саме зараз. Весь світ платить за владу корумпованого юдейства.


Новини