Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ДПСУ відповіли, чи відмовилась РФ від Сумщини після обстрілів ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДПСУ відповіли, чи відмовилась РФ від Сумщини після обстрілів ЗСУ

Треба бути готовими до будь-яких сценаріїв, наголосили у прикордонній службі

25 червня 2024, 18:50
Поділіться публікацією:

 Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко повідомив про зменшення активності диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) з боку Росії поблизу Сумської області. За його словами, окупанти наразі не мають достатніх ресурсів для можливого прориву на цій ділянці. Водночас він підкреслив, що загроза проведення диверсійних дій ворогом все ще існує і повністю нікуди не зникла.

У ДПСУ відповіли, чи відмовилась РФ від Сумщини після обстрілів ЗСУ

Наступ РФ на Сумщину (фото з відкритих джерел)

Демченко зазначив, що, хоча активність ДРГ зменшилася, повністю розслаблятися не варто, і підкреслив необхідність бути готовими до будь-яких ситуацій. Він також нагадав, що Росія може спробувати розширити зону активних бойових дій, як це сталося з Харківською областю, з метою розтягнення та виснаження ресурсів Збройних Сил України.

Це свідчить про продовження нестабільної ситуації на кордонах і необхідність постійної готовності до можливих загроз з боку російських військових.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про наступ Росії на СумщинуРосіяни можуть готувати новий наступ на Сумському напрямку,  повідомив  під час ефіру телемарафону Петро Черник, полковник запасу ЗСУ.  Військовий  прокоментував слова Зеленського, що втрати  загарбників на Харківському напрямку  більші за українські у вісім разів. 

За його словами, аби робити справді проривні операції на межу до Харкова чи Сум, потрібен хоча б 100-тисячний корпус, цього немає. А от турбуючу операцію, як вони зробили на Харківщині — невеликий плацдарм у сірій зоні — можуть організувати.

Також на його думку, росіяни готові на будь-які втрат. Як приклад він навів бої за Авдіївку, де ворог зазнав шалених втрат.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини