Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Донецьку горить вокзал: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецьку горить вокзал: подробиці

Російські ЗМІ стверджують, що пожежа сталася нібито через обстріли

5 серпня 2022, 15:10 comments2206
Поділіться публікацією:

Російські пропагандистські ЗМІ стверджують, що у Донецьку будівлю залізничного вокзалу все охоплено вогнем. Пожежа почалася після прицільного обстрілу з боку ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію представило російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", посилаючись на так званий штаб тероборони окупантів у Telegram.

У Донецьку горить вокзал: подробиці

Залізничний вокзал у Донецьку. Фото: із відкритих джерел

Окупанти розповідають, що пожежа сталася у Київському районі Донецька, де снаряд потрапив до залізничного вокзалу. У результаті в будівлі вокзалу почалася сильна пожежа. Повідомляється, що одна людина отримала поранення.

Також інформацію про пожежу на вокзалі оприлюднив у телеграм нардеп Олексій Гончаренко.

"У Донецьку горить залізничний вокзал. Зруйновано можливість перекидати окупантам боєприпаси залізницею з Росії", – написав парламентар.

Він також виклав відео, де до вокзалу під'їхала лише одна пожежна машина, біля якої не видно пожежників, і ніхто не намагається загасити пожежу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — якщо російський диктатор Володимир Путін переможе у війні проти України – це буде початком Третьої світової війни, у світі буде хаос. Таку думку висловив президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з африканськими журналістами. Чи згодні з цими заявами? Чи дадуть вони ефекту? Чи розуміє світ ту загрозу, яка на нього обрушиться, якщо Україна не вистоить? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що насправді стоїть за маніпуляцією Amnesty International про ЗСУ – як перемогти російську пропаганду. Експерти розібрали ситуацію спеціально для нашого видання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

украинец

5 серпня 2022, 15:26

Опять и снова сами себя? ЗЕпидарасы сдохните вместе с вашими хозяевами.


Новини