Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Держдепі відповіли, чи настав час діалогу між США та Росією щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдепі відповіли, чи настав час діалогу між США та Росією щодо війни в Україні

У Держдепі США вказали на провал Путіна на війні в Україні. Назвали три основні пункти стратегічної поразки Росії.

6 березня 2024, 11:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Державному департаменті США заявили, що наразі немає жодних оновлень щодо можливості стратегічного діалогу між Сполученими Штатами та Росієї щодо війни в Україні. Натомість речник Держдепу США вказав на стратегічну поразку Росії у війні в Україні.

У Держдепі відповіли, чи настав час діалогу між США та Росією щодо війни в Україні

Речник Держдепу США Метью Міллер. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу речника Державного департаменту США Метью Міллера закликали прокоментувати слова Володимира Путіна, який заявив, що Сполучені Штати нібито лицемірно закликають Росію відновити діалог зі стратегічної стабільності, тоді як Вашингтон робить усе можливе, щоб завдати Росії стратегічної поразки на війні в Україні. Міллеру поставили питання, чи настав час стратегічного діалогу між США та Росією.

"У мене немає оновлень щодо цих заяв, які ми вже зробили щодо стратегічного діалогу", — сказав Міллер.

Однак речник Держдепу вказав, що Росія на війні в Україні вже зазнала стратегічної поразки та вказав на три основні пункти: витрати Росії, міжнародна коаліція проти РФ та прорахунки Путіна на війні.

"Перше – це витрати, ціна, яку спричинили українські військові через свою відданість і хоробрість, щоб відбити російську агресію; по-друге, до міжнародної коаліції, яку США зібрали для підтримки України та притягнення до відповідальності Росії; і по-третє, це власні прорахунки та бездушність Володимира Путіна до десятків тисяч російських солдатів, яких він відправив у могилу, розпочавши цю війну", — сказав Міллер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США виявили, що Росія торгує на "чорному ринку" українськими військовополоненими.

Також "Коментарі" писали, що у США пояснили, чому Росія отримала військову перевагу на війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини