Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Держдепі оцінили заміну Залужного на Сирського і сказали, що треба робити далі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдепі оцінили заміну Залужного на Сирського і сказали, що треба робити далі

З новим Головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським Україна теж може досягнути успіху на полі бою, заявив в інтерв’ю РБК-Україна представник Державного департаменту США Деніель Сайзек, передає портал «Коментарі»

16 лютого 2024, 19:38
Поділіться публікацією:

Сайзек заявив, що президент Володимир Зеленський має право обирати Головнокомандувача ЗСУ. При цьому він підкреслив, що адміністрація президента Джо Байдена впевнена, в Україні є сильне військове керівництво, якого вона потребує.

У Держдепі оцінили заміну Залужного на Сирського і сказали, що треба робити далі

Олександр Сирський

При цьому Сайзек підкреслив, що Україна вже досягла серйозних успіхів. Зокрема, військові звільнили частину територій, які Росія захопила під час повномасштабного вторгнення, а також "відкрили" Чорне море для експерту товарів, знищивши декілька російських кораблів. Проте, як повідомив представник Держдепу, станом на зараз ситуація на полі бою складна.

"Що потрібно зробити далі? На думку уряду США, треба вивчити ситуацію і знайти кращий шлях уперед. Так, з новим командиром це також можна зробити",
— підкреслив Деніель Сайзек.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський звільнив Валерія Залужного із посади Головнокомандувача ЗСУ, а на його місце призначив Олександра Сирського.

Як повідомляв портал "Коментарі" для нових наступальних дій головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський буде "нащупувати" в обороні РФ слабкі місця, проти яких спрямує удари українських сил, переконаний генерал-майор Збройних сил Австралії у відставці, військовий стратег Мік Райан. Генерал відзначив, що аналогічну стратегію Сирський вже використовував під час оборони Києва та контрнаступу у Харківській області.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів, що війна в Україні переходить на новий етап, який пов’язаний з технологічним прогресом та виснаженням Росії завдяки оборонним операціям. За його словами, мета нашої оборонної операції — виснажити сили противника, завдати йому максимальних втрат, використовуючи наші укріплення, переваги в технічному плані — у плані безпілотної авіації, РЕБ, утримування підготовлених рубежів оборони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 лютого 2024, 20:08

"... Так, з новим командиром це також можна зробити". Тобто сумніви є, але ми все ж сподіваємось, що вам вдасться. Краще б вони мовчали, ніж так надихали. Не дивно, що ці недолуги демократи завжди програвали тоталітарним режимам, створеним на ідеології філософів-юдейців. Тому і друзі в них подібні до Зе Нетаньяху та інші терористи-узурпатори з дідами на паличках. Які весь час або блазнями у Кремлі заробляли - розважали паханат Путіна, або регулярно їздили туди облизати Путіна.


Новини