Головна Новини Суспільство Війна з Росією У DeepState повідомили про захоплення Росією нового населеного пункту
commentss НОВИНИ Всі новини

У DeepState повідомили про захоплення Росією нового населеного пункту

DeepState: 27 квітня росіяни захопили Бердичі.

28 квітня 2024, 08:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські сили після прориву фронту у бік Очеретиного захопили сусіднє село Бердичі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на DeepState.

У DeepState повідомили про захоплення Росією нового населеного пункту

Росіяни захопили Бердичі. Фото: DeepState

Аналітики з DeepState дослідили ситуацію на фронті, зокрема виявили, що російські сили на західних околицях села Бердичі вивісили прапор РФ.

"Кацапи захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають", — повідомили у DeepState.

Як вказує DeepState, лінію зіткнення поблизу села Бердичі, неможливо було утримувати. За їх даними, що українські сили на цьому напрямку ведуть ар'єргардні бої, тобто певні підрозділи охороняють частину війська для її переміщення з фронту в тил.

"Утримувати лінію зіткнення в нинішньому неможливому вигляді, тому відхід з північних околиць села є вимушеною мірою. Але найголовніше — це збереження особового складу", — вказують аналітики DeepState.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військові аналітики та дослідники відкритих джерел виявили прорив фронту російськими силами у бік Очеретиного. Тоді росіяни просунулись вглиб приблизно на 3 км. Згодом ці дані підтвердили у Інституті вивчення війни та DeepState.

Також "Коментарі" писали про військового, який пояснив ситуацію на фронті, яка відбувається поблизу Очеретиного. За його словами, росіяни здійснили незначний прорив, однак російська пропаганда "кричить наперед" щодо захоплення українських населених пунктів. Військовий додав, що наразі тривають важкі бої в цьому районі, а на окупантів чекатимуть "приємні" новини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://deepstatemap.live/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини