Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Чернівцях працівник ТЦК вдарив чоловіка, який втікав, прикладом автомата (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівцях працівник ТЦК вдарив чоловіка, який втікав, прикладом автомата (ВІДЕО)

Чернівецький обласний ТЦК та СП поки не прокоментував інцидент

24 грудня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

У Мережі опублікували відео, де видно, як працівники ТЦК та СП намагалися вручити чоловікові повістку у Чернівцях.

У Чернівцях працівник ТЦК вдарив чоловіка, який втікав, прикладом автомата (ВІДЕО)

Скандал мобілізацією у Чернівцях (фото з відкритих джерел)

 На відео видно, що чоловіки у військовій формі біжать за цивільним, що тікає. Потім один із військкомів доганяє його і б'є прикладом автомата. Проте затримати його наче не вдалося. Чим закінчилася погоня наразі невідомо.

Також Чернівецький обласний ТЦК та СП поки не прокоментував інцидент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що працівник ТЦК з Тернопільщини похвалився відпочинком у Домінікані. Працівник ТЦК з Тернопільщини Олег Яцюченко поділився фотографіями у соціальних мережах з відпочинку у різних місцях на Домінікані. Такі фото співробітника ТЦК викликали обурення у мережі через відпочинок під час війни та на фоні посилення мобілізації в Україні. 

Видання Сhas News у самому відділення ТЦК не заперечують, що їх співробітник під час війни має лакшері відпустку поза межами України. Крім того, в територіальному центрі запевняють, що Олег Яцюченко виїхав за кордон законно.

Після розголошення інформації багато користувачів у соціальних мережах почали писати гнівні коментарі вказуючи, що чоловік поїхав на дорогий курорт під час війни та виставляє це назагал.

Також "Коментарі" писали про те, що в ЗСУ пояснили, коли ТЦК перестануть роздавати повістки на вулицяхПредставник Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо розповів, коли працівники ТЦК перестануть видавати повістки у спортзалах, ресторанах та інших громадських місцях. За словами Фітьо це стане можливим, якщо запрацює електронний реєстр військовозобов'язаних "Оберіг".

Речник Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо дав інтерв'ю з поясненнями щодо мобілізації в Україні. Представник ЗСУ розповів, що з моменту введення системи "Оберіг" мобілізація в Україні зазнає змін, зокрема це стосується і вручення повісток на вулиці.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Victoria Johnson

20 січня 2024, 06:15

Ви шукаєте справжню фінансову кредитну компанію, щоб отримати позику від 10 000 євро до 10 000 000 євро (для комерційних або бізнес-позик, особистих позик, особистих позик, іпотечних позик, позик на придбання автомобіля, позик на консолідацію боргу, позик венчурного капіталу, позик на медичне обслуговування тощо). ))Або йому з будь-якої причини відмовили в кредиті в банку чи фінансовій установі?Подайте заявку зараз і отримайте реальну фінансову позику. Опрацьовано та затверджено за 3 дні. ФІРМА ТИХОГО ФІНАНСОВОГО КРЕДИТУ Ми є міжнародним кредитором, який надає реальні фінанси фізичним особам і компаніям за низькою відсотковою ставкою 2% з дійсним посвідченням особи або закордонним паспортом вашої країни для перевірки. Погашення позики починається через 1 (один) рік після отримання позики і термін погашення від 3 до 35 років. Для негайної відповіді та обробки вашої заявки на кордон протягом 2 робочих днів Зв’яжіться з нами напряму за допомогою цього листа: [email protected] Зв'яжіться з нами такою інформацією: Повне ім'я: ____________________________ Сума грошей, необхідна для позики: ________________ Термін кредиту: __________________________ Цільове призначення кредиту: ______________________ День народження: ___________________________ Стать: _______________________________ Сімейний стан: __________________________ Контактна адреса: _______________________ Місто / Поштовий індекс: __________________________ Країна: _______________________________ Рід занять: __________________________ Мобільний телефон: __________________________ Надішліть запит на негайну відповідь на адресу: [email protected] спасибі Головний виконавчий директор: Вікторія Джонсон


Новини