Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Буданова пояснили візит Кім Чен Ина до Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Буданова пояснили візит Кім Чен Ина до Путіна

Якщо постачання озброєння буде, то воно не змінить кардинально ситуацію, але може інтенсифікувати допомогу Україні від союзників, заявляють у розвідці

13 вересня 2023, 16:50
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін, наважившись на затягування війни з Україною, не розрахував сили і тепер змушений звертатися за допомогою до північнокорейського диктатора Кім Чен Ина. Справа в тому, що у росіян сьогодні великі труднощі із забезпеченням війни проти України. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в ефірі телеканалу FreeДом зробив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

У Буданова пояснили візит Кім Чен Ина до Путіна

Путін та Кім Чен Ин. Фото: з відкритих джерел

Представник розвідки зазначив, що російським загарбникам у війні проти України дуже не вистачає достатньої кількості сучасного, високоточного та високотехнологічного озброєння.

"Хоча бачимо, що вже не тільки з ним. Якщо російський диктатор змушений просити у Північної Кореї снаряди для артилерії та іншу військову допомогу, то йдеться про великі проблеми і на інших напрямках", — заявив Андрій Юсов.

Він також оцінив ймовірність того, що після початку постачання озброєння з КНДР Росія зуміє переламати хід війни, домогтися просування. Це, за словами Юсова, є малоймовірним. Розвідники визнав, що будь-які постачання озброєння країні-агресору – це погана новина, адже війна від цього лише затягуватиметься. Але говорити про те, що це допоможе Росії змінити ситуацію на фронті неправильно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після зустрічі вранці, 13 вересня, на космодромі "Східний", керівник Північної Кореї (КНДР) Кім Чен Ин та російський лідер Володимир Путін розпочали переговори. Враховуючи, що раніше з'явилися дані про те, що може бути укладено угоду щодо постачання до РФ зброї з КНДР, зустріч двох диктаторів має значення і в ракурсі продовження російсько-української війни. Експерти розповіли виданню "Коментарі", про що свідчить зближення Москви та Пхеньяну, до чого може призвести – і як на це реагувати Україні та демократичному світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини