Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, який удар ЗСУ змусив окупантів терміново ховати винищувачі
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, який удар ЗСУ змусив окупантів терміново ховати винищувачі

Удар по аеродрому з Су-34 та Су-35 на Кубані створив великі проблеми для агресора

30 квітня 2024, 17:15
Поділіться публікацією:

Вдала атака України на російський військовий аеродром "Кущовська" на Кубані 27 квітня змусить російське командування перерозподілити засоби протиповітряної оборони та розосередити винищувачі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому огляді Міноборони Великобританії про російсько-українську війну.

У британській розвідці розповіли, який удар ЗСУ змусив окупантів терміново ховати винищувачі

Винищувачі. Фото: з відкритих джерел

Британські розвідники зазначають, 27 квітня стало відомо, що СБУ із Силами оборони атакували безпілотниками військовий аеродром "Кущовська", а також Ільський та Слов'янський НПЗ у Краснодарському краї Росії.                                                                            

Як сказано в огляді, на аеродромі "Кущовська" розміщено кілька російських винищувачів, у тому числі СУ-34 та Су-35С. Їх щодня використовують для завдання ударів по позиціях українського фронту, включаючи інтенсивне використання плануючих бомб.

Російські винищувачі з "Кущовської" та інших авіабаз зазвичай здійснюють від 100 до 150 бойових вильотів на день, значний відсоток з них запускають боєприпаси по всій лінії фронту, підкреслили в МО Британії.

Здатність України заважати російській тактичній авіації, зокрема використанню плануючих бомб, є ключовою для ширшої оборони лінії фронту, зазначили британські оглядачі.

У Міноборони Британії зазначають, що цей успішний удар, мабуть, змусить Росію розосередити винищувачі, а також перерозподілити засоби протиповітряної оборони для закриття прогалин.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія готує атаки: британська розвідка зробила попередження сусідній з Україною країні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини