Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, як росіяни підготувалися до оборони Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, як росіяни підготувалися до оборони Маріуполя

Британські аналітики відзначили, що РФ доклала величезних зусиль до зведення цих оборонних споруд і розповіли для чого.

12 квітня 2023, 09:57 comments2499
Поділіться публікацією:

Останнім часом російські окупаційні війська продовжили вдосконалити велику лінійну оборону у Запорізькій області. За цей район відповідає Південне угруповання військ (ПГВ) РФ. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у новому звіті британської розвідки. Там зазначили, що досі російські війська завершили створення трьох рубежів оборонних зон приблизно на 120 км у цьому секторі.

У британській розвідці розповіли, як росіяни підготувалися до оборони Маріуполя

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Вони (Ред. — росіяни) складаються з передньої лінії передових бойових позицій, а потім двох зон майже безперервної, складнішої оборони. Кожна зона знаходиться на відстані 10-20 км одна за одною", — розкрили подробиці британські фахівці.

У британській розвідці зазначили, що РФ доклала великих зусиль до цих оборонних споруд, "бо переконана, що Україна розглядає можливість нападу на місто Мелітополь".

"Оборона потенційно може бути серйозною перешкодою, але її корисність майже повністю залежить від її підтримки достатньою кількістю артилерії та особового складу. Залишається незрозумілим, чи ЮГВ може зараз зібрати ці ресурси", — підсумували в Міноборони Великобританії.

Зазначимо, місто перебуває у російській окупації з 1 березня 2022 року. При цьому у Мелітополі є сильний рух опору окупантам. У місті постійно вибухають російські бази. Зокрема, 9 квітня мер міста Іван Федоров повідомив, що за два тижні на тимчасово окупованій частині Запорізької області було знищено понад 15 військових базувань російських загарбників.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому Путін як політик помер – з чим пов'язана його раптова поїздка до Криму та Маріуполя.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

tyrty

12 квітня 2023, 10:32

Быстрые, анонимные и бесплатные ceкc знaкомcтва - здесь очень много дeвyшек и все они хотят лишь ceкca, пользyйся ----- https://urlis.net/club


Новини