Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці поділилися прогнозом, що може сказати Путін у зверненні до росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці поділилися прогнозом, що може сказати Путін у зверненні до росіян

Путін у зверненні 21 лютого може говорити про гроші для мобілізованих та підтримку тих росіян, які воюють

18 лютого 2023, 10:00 comments2341
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін має намір звернутися до співвітчизників напередодні роковин повномасштабного вторгнення в Україну. Одним із питань можуть бути виплати мобілізованим та їхнім сім'ям. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на дані Міноборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці поділилися прогнозом, що може сказати Путін у зверненні до росіян

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Як наголошується у зведенні, Андрій Турчак, лідер російської парламентської групи, яка займається так званою "спеціальною військовою операцією" в Україні, заявив 16 лютого 2023 року, що група подала звіт Путіну.

За даними британської розвідки, звіт, ймовірно, охоплюватиме такі питання, як соціальна підтримка мобілізованих та їхніх сімей.

"Ця проблема, ймовірно, стане більш актуальною, якщо буде місце подальша мобілізація (явна чи неявна). Путін цілком може торкнутися цих питань у своєму зверненні до нації 21 лютого 2023 року", — йдеться в повідомленні.

Кремлю стає дедалі важче захистити населення від війни в Україні. Російське опитування, проведене в грудні 2022 року, показало, що 52% мали друзів або родичів, які брали участь у так званій "спеціальній військовій операції", зазначають у Міноборони Британії.                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — 21 лютого в Москві російський диктатор путін звернеться з посланням до Федеральних зборів . Явно не омине війну в Україні, тим більше, що звернення заплановане незадовго до річниці вторгнення, яке розпочалося 24 лютого. Чого чекати від цього звернення, яке путін мав зробити ще у грудні? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kissa

18 лютого 2023, 11:30

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини