Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали, скільки років готова воювати Росія в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали, скільки років готова воювати Росія в Україні

Розвідка Великої Британії проаналізувала звіти витрат Росії на війну в Україні та вказала, чи готова Москва багато років воювати в Україні.

1 жовтня 2023, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У британській розвідці назвали, скільки років готова воювати Росія в Україні

Росія готова воювати в Україні багато років. Фото з відкритих джерел

Міністерство оборони Британії опублікувало щоденний звіт розвідки. Цього разу британська розвідка зосередилась на новому оборонному бюджеті Росії, який має значно зрости у порівняння з попередніми роками.

Згідно з документами від Міністерства фінансів РФ витрати Росії на оборону будуть становити близько 30% від усіх витрат російського бюджету на 2024 рік. Бюджет на оборону у Росії збільшиться до 10,8 трлн рублів або на 68% у порівнянні з 2023 роком. Це становить близько 6% ВВП Росії.

Однак, крім оборонного бюджету, Росія має ще засекречені витрати, які ймовірно також підуть на війну в Україні. Британська розвідка вважає, що Кремль здатен буде підтримувати такий рівень витрат на свої  війська, однак за умови стабільних економічних показників.

"Інформація про російські витрати на оборону засекречена, але ці цифри свідчать, що Росія готується до подальших багатьох років бойових дій в Україні", — підсумовує британська розвідка у своєму щоденному звіті.

Нагадаємо, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявляв у кінці вересня, що Росія готова воювати в Україні до 2025 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Велика Британія відправить своїх військових на територію України, де вони будуть проводити навчання для новобранців ЗСУ. На таку інформацію відреагував колишній президент РФ Дмитрій Медведєв, який пригрозив, що російські сили знищуватимуть британських військових.

Також "Коментарі" писали, що у ЗСУ назвали напрямок, де Росія готує наступ. На ньому армія РФ залучила нові військові сили та почала активно використовувати авіацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини