Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали ключову подію останнього тижня у битві за Бахмут
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали ключову подію останнього тижня у битві за Бахмут

Ключовою подією останнього тижня стали бої на околицях Бахмута

26 квітня 2023, 09:40
Поділіться публікацією:

Запеклі ближні бої продовжуються у західних районах міста Бахмут Донецької області, яке продовжують захищати українські військові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці назвали ключову подію останнього тижня у битві за Бахмут

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

Британські експерти зазначають у зведенні, що ключовою подією останнього тижня стали бої на околицях міста, особливо біля села Хромове, оскільки Україна прагне зберегти контроль над своїм маршрутом постачання 0506.

За даними британської розвідки, інші можливості України щодо поповнення запасів у Бахмуті, ймовірно, ускладнюються брудом на ґрунтових дорогах.

"Оскільки місто зазнає атак вже понад 11 місяців, українська оборона Бахмута стала одним з елементів набагато глибшої оборонної зони, до якої входить місто Годинник Яр на заході", — зазначають у Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — повідомлення про те, що російський диктатор Володимир Путін використовує "двійника" або "двійників" спливали і раніше. Але вони знову активізувалися після нещодавнього візиту нібито Путіна на тимчасово окуповані території України. Активізувалися настільки, що путінський спікер Дмитро Пєсков змушений був навіть офіційно заявити, що диктатор не має "двійників", що він не ховається в бункерах. Втім, ціну заявам Пєскова та всієї кремлівської банди ми знаємо… Експерти поділилися з виданням "Коментарі" своїми думками – чи є у Путіна двійники та "бункерна залежність"?

Також видання "Коментарі" повідомляло – спроби Китаю уявити себе як "миротворця" – провалилися: у чому головна причина.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини