Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії розповіли, навіщо Путін приїжджав до штабу в Ростові, який раніше захопив Пригожин
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії розповіли, навіщо Путін приїжджав до штабу в Ростові, який раніше захопив Пригожин

Приїздом до Ростова Путін хотів продемонструвати свою владу

24 серпня 2023, 09:05
Поділіться публікацією:

Російський диктатор любить символи та показушність. Тому головна мета приїзду Володимира Путіна до штабу в Ростові-на-Дону, захопленого під час заколоту Євгена Пригожина у червні, була показати всім свою владу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Міноборони Великобританії у Twitter.

У Британії розповіли, навіщо Путін приїжджав до штабу в Ростові, який раніше захопив Пригожин

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У британській розвідці зазначають, 19 серпня російський диктатор Володимир Путін здійснив незвичайний візит до штабу Південного військового округу в Ростові-на-Дону, який знаходиться лише за 160 км від лінії фронту. У штабі переважно співробітники, які безпосередньо відповідають за війну проти України, приймають рішення, які потім реалізуються на полі бою.

Британські фахівці зазначають, у Путіна відбулася розмова з найвищим офіцерським складом. Була у президента РФ також особиста розмова з начальником Генштабу генералом Валерієм Герасимовим, який продовжує командувати операцією в Україні.

Нагадаємо, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергія Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що сталося та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді в Росії почалася війна кланів – що відбувається у російській армії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини