Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії пояснили, чому ситуація для Путіна в 2025 році почне стрімко погіршуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії пояснили, чому ситуація для Путіна в 2025 році почне стрімко погіршуватися

Київ все ж таки отримає згоду Заходу на удари вглиб РФ

сьогодні, 08:18
Поділіться публікацією:

Вже наступного року ситуація для російського диктатора Володимира Путіна стане значно складнішою. Це підтверджують дані британської розвідки. Російська економіка у поганому стані. До того ж, російському лідеру "буде дуже важко впоратися з кількістю втрат та жертв, які він зазнав". Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Голосу Америки" розповів міністр закордонних справ Великобританії Девід Леммі.

У Британії пояснили, чому ситуація для Путіна в 2025 році почне стрімко погіршуватися

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

При цьому глава МЗС Великобританії звернув увагу на те, що Україні вже вдалося багато в цій війні. Українським військам вдалося відвоювати половину раніше окупованих територій. ВСУ вже вдалося вибити путінський флот із Чорного моря. Українська армія пішла у наступ у Курській області і є всі підстави стверджувати, що вона утримає ці позиції.

"Насправді саме зараз той момент, адже ми переходимо з осені у зимовий період, коли Захід має продемонструвати свою сміливість та абсолютну відданість", – констатував міністр.

Також він поділився прогнозами, коли все ж таки Київ отримає "зелене світло" на удари по російській території. Це може статися на початок зими, вважає міністр.

"Я очікую, що найближчими днями та тижнями ми матимемо дуже сильну позицію, щоб забезпечити Україну всім необхідним, оскільки ми наближаємося до цієї важкої зими 2025-го року", – сказав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — прем'єр-міністр Британії Кір Стармер вважає, що наступні тижні та місяці стають вирішальними у російсько-українській війні, отже, настає вирішальний про дуже важливий період для Києва та його партнерів. Кір Стармер обговорив із президентом Володимиром Зеленським головні виклики, які мають подолати, повідомляє сайт Офісу президента України.

Стармер зазначив, що зустрівся із Зеленським, щоб обговорити виклики, з якими стикається Україна, та ще раз підтвердити непохитну підтримку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини