Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Британії назвали приниження, на які пішов Путін через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії назвали приниження, на які пішов Путін через війну в Україні

Російський диктатор Володимир Путін змушений шукати допомоги для війни в Україні в інших країнах.

7 січня 2024, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс заявив, що Путін зазнає принижень через вторгнення в Україні та змушений звертатись до Північної Кореї за допомогою. За словами британського політика президент РФ не врахував, що потреби у війні в Україні перевищують можливості Росії. 

У Британії назвали приниження, на які пішов Путін через війну в Україні

Путін пішов на приниження та закликав допомоги у Північній Кореї. Фото з відкритих джерел

Армія Путіна застосувала в нещодавніх атаках по Україні ракети, виготовлені у вересні та жовтні. На практиці це означає, що Москва використовує для війни з Україною не свої запаси, а поточне виробництво. Таким чином, Міноборони РФ не встигає поновити запаси через санкції та тривалу війну в Україні, а Путін почав шукати режими, які погодяться на поставки зброї до РФ.

"Світ відвернувся від Росії, змусивши Путіна зазнати приниження — піти в Північну Корею, щоб продовжити своє незаконне вторгнення", — пише Грант Шаппс.

Британський міністр оборони вказує, що Росія такими діями порушила численні резолюції Радбезу та поставила під загрозу ще один регіон у світі. За словами Гранта Шаппса Велика Британія та партнери зроблять все необхідне, щоб "Північна Корея заплатила високу ціну за підтримку Росії".

Нагадаємо, що Північна Корея підтримує режим Путіна та його вторгнення в Україну. Західні ЗМІ кілька разів вказували, що Північна Корея відправляла ракети до Росії кораблями та поїздами. А розвідка США зазначила, що щонайменше одна північнокорейська балістична ракета була випущена під час недавніх ракетних ударів по українських містах. Вашингтон також попереджає, що Росія близька до угоди з Іраном щодо більшої кількості ракет малої дальності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія хоче використати Узбекистан для обходу санкцій та почати там виготовлення дронів для війни в  Україні.

Також "Коментарі" писали, що посол України у США відповіла, чи не прийшов час домовлятись з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Aem

16 січня 2024, 11:58

Насправді, один світовий лузер був вимушений , внаслідок своєї тупісті і антигуманністі, ставати "другом і братом" іншим світовим лузерам ...) Ну , болотняним царям то не впєрвой , ага.

Ігор

7 січня 2024, 12:02

Переможець, який подолав гегемонію США, залякує Європу, створив багатополярний світ, зазнає приниження? Ті, хто зв'язався з поганою компанією юдеїв які розікрали в мотлох і криваво знищили 52 мільйону країну, ведуть геноцид арабів, занурили світ у криваву нацистку прірву - зазнали гідності?


Новини