Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Болгарії фермери виступили проти імпорту зерна з України: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болгарії фермери виступили проти імпорту зерна з України: яка причина

У Болгарії розпочалися протести фермерів проти імпорту українського зерна

13 березня 2023, 18:57
Поділіться публікацією:

Болгарські ферми почали протестувати проти імпорту українського зерна. Адже обурилися дешевою ціною на агропродукцію з України. Про це повідомляє  Radio Bulgaria.

У Болгарії фермери виступили проти імпорту зерна з України: яка причина

У Болгарії фермери протестують проти імпорту зерна з України (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що фермери на 50 тракторах перекрили трасу Русе-Плевен в районі села Горна Студена. Вони незадоволені безмитним імпортом пшениці та соняшника з України, що значно дешевші за болгарську продукцію. У цій ситуації  вони не мають можливості продавати власну продукцію.

Відтак, фермери  вже склали ноту протесту та адресували її міністру сільського господарства. У документі фермери скаржаться, що зерносховища переповнені, а вони не мають можливості розплатитися з контрагентами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що президент Болгарії виступив проти прискореного вступу України до НАТО. Очільник Болгарії Румен Радєв відмовився підписувати спільну заяву 9 президентів з держав Центрально-Східної Європи щодо підтримки вступу України до НАТО та засудження анексії частини української території РФ. Окрім цього, Румен Радєв вважає, що рішення про вступ України до Альянсу повинно бути прийняте тільки після того, як Україна та Росія погодять та ратифікують "чіткі параметри мирного врегулювання конфлікту".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Болгарії прямо на пляж до туристів винесло шматок російської ракети. Шматок ракети від російського зенітно-ракетного комплексу "Панцир-С1" винесло море прямо на пляж до відпочивальників у Болгарії. Незвичайна знахідка шокувала туристів, які прямо перед своїми лежаками на пляжі між містами Поморіє та Ахелой  побачили шматок справжньої воєнної ракети.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини