Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білому домі остаточно вирішили не включати Росію до країн-спонсорів тероризму: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білому домі остаточно вирішили не включати Росію до країн-спонсорів тероризму: яка причина

У Білому домі також заявили, що рішення не включати РФ до списку країн-спонсорів тероризму є остаточним

6 вересня 2022, 21:46
Поділіться публікацією:

Внесення Росії до американського списку країн, що спонсорують тероризм не є ефективною пропозицією. Так вважають у США. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на прессекретаря Білого дому Карін Жан-П'єр.

У Білому домі остаточно вирішили не включати Росію до країн-спонсорів тероризму: яка причина

США вирішили не включати Росію до країн-спонсорів тероризму (фото з відкритих джерел)

 Окрім цього, у Білому домі повідомили, що це рішення є остаточним, відтак РФ не поповнить американський список країн-спонсорів тероризму. Адже таке рішення може мати для України непередбачувані наслідки.

"Внесення РФ до списку країн-спонсорів тероризму може мати непередбачені наслідки для України, затримати експорт продовольства", — йдеться у повідомленні.

Також в США вважають, що таке рішення могло б підштовхнути критично важливих комерційних та гуманітарних суб'єктів відмовитися від сприяння експорту продовольства, аби пом'якшити глобальну продовольчу кризу.

"Ми вже запровадили суворі наслідки, які були б накладені через визнання Росії державою-спонсором тероризму", — зазначили Білому домі.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, чому Байден проти визнання Росії державою-спонсором тероризму. Президент США Джо Байден заявив, що Росія не має бути визнана державою-спонсором тероризму. Глава платформи Єдиний координаційний центр, політолог Олег Саакян вважає, що короткому "ні" від Байдена на запитання, чи він визнаватиме країною-спонсором тероризму, є кілька пояснень. Другий аргумент, на його думку, у тому, що Європа поки що не убезпечила себе енергетично. Третій чинник – низка переговорів, які Захід веде із Китаєм, Іраном, Арабським світом. Політолог, співзасновник консалтингової компанії Good Politics Максим Джигун припускає, що Байден не хоче визнавати РФ країною-спонсором тероризму, тому що за законодавством (і США, і міжнародним правом) такий крок означає автоматичне припинення відносин і співпраці не тільки з цією країною, але та з державами, які є її партнерами.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

444

6 вересня 2022, 23:26

Бесплатный секс интересует? Здесь девушки и женщины хотят от тебя только секс, можешь убедиться в этом сам ------- https://dyx.dk/slyv


Новини