Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Білгородській області снаряд потрапив у склад з боєприпасами, почалася пожежа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білгородській області снаряд потрапив у склад з боєприпасами, почалася пожежа

На кадрах видно, як унаслідок пожежі детонують боєприпаси.

13 жовтня 2022, 20:32
Поділіться публікацією:








У Білгородській області внаслідок влучення снаряда розпочалася пожежа на складі боєприпасів. Про це у четвер, 13 жовтня, повідомляють місцеві паблики, вони ж публікують відповідні фото та відео.

У Білгородській області снаряд потрапив у склад з боєприпасами, почалася пожежа

Вибух складу у Білгородській області. Фото: скріншот


За словами очевидців, удар припав на селище Жовтневе під Білгородом. На кадрах, знятих місцевими жителями, видно, що горить будівля, детонують боєприпаси.




На ситуацію вже відреагував губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков. Без вказівки населеного пункту він заявив, що в одному із селищ нібито внаслідок обстрілу з боку ЗСУ підірвався склад із боєприпасами.


"Відбулася їхня детонація. <…> Жителів зараз вивозитимемо на безпечну відстань. Голова району Володимир Перцев та оперативні служби перебувають на місці", — написав чиновник у себе в Telegram-каналі.


Поки що будь-якої інформації про жертв чи постраждалих внаслідок влучення снаряда до складу немає. Українська сторона ситуацію також не коментувала.


Видання "Коментарі" раніше вже повідомляло про те, що 13 жовтня внаслідок влучення снаряда постраждали верхні поверхи житлового будинку у Білгороді . За словами мера Антона Іванова, у місті спрацювала система ППО після обстрілу з боку ЗСУ. Губернатор області В'ячеслав Гладков, у свою чергу, заявив, що жертв та постраждалих внаслідок інциденту немає. Самому будинку також нічого не загрожує, хоч технічний поверх серйозно пошкоджений. Половина мешканців будинку тимчасово з'їхала до родичів, решту, за словами місцевої влади, забезпечать усім необхідним, у тому числі житлом на час відновлювальних робіт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини