Головна Новини Суспільство Війна з Росією Туск назвав тих, хто заслуговує "найтемніше місце в пеклі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Туск назвав тих, хто заслуговує "найтемніше місце в пеклі"

Польський прем’єр-міністр Дональд Туск заявив про необхідність підтримувати Україну, адже від цієї війни залежить доля вільного світу.

22 січня 2024, 16:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск різко висловився про тих, хто у війні зберігає нейтралітет та не підтримує Україну у протистоянні з Росією. За словами польського політика в Україні вирішується доля всього світу.

Туск назвав тих, хто заслуговує "найтемніше місце в пеклі"

Прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск. Фото з відкритих джерел

Дональд Туск здійснив візит до Києва 22 січня та виступив на спільному з Володимиром Зеленським брифінгу. Під час нього прем’єр-міністр Польщі заявив, що Україна не самотня у війні, тому боротьба відбувається в кожній європейській країні за допомогу українському народу та протистоянню Кремлю.

Туск пояснив, що не можна залишатись осторонь тих подій, які відбуваються в Україні та продовжувати зберігати нейтральність.

"Сьогодні будь-хто у вільному світі, хто претендує на нейтралітет, має рівну дистанцію чи демонструє її до України та Росії, заслуговує на найтемніше місце в політичному пеклі", — сказав Дональд Туск.

Далі прем’єр-міністр Польщі наголосив, що саме від результату війни в Україні залежить майбутнє світу.

"Це не гасло. Це не порожні слова про те, що тут вирішується доля вільного світу", — додав польський прем’єр-міністр.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про президента Польщі Анджея Дуду, який розповів, чи може Україна стати членом НАТО під час війни. За словами польського лідера це малоймовірно, однак Україна може отримати запрошення на вступ до НАТО.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який вважає вислови лідерів деяких країн НАТО щодо ескалації війни образливими для України. За словами президента, Україна бореться зі скепсисом деяких країн-партнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини