Головна Новини Суспільство Війна з Росією Третя світова війна розпочалася ще до вторгнення в Україну: Данілов зробив заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Третя світова війна розпочалася ще до вторгнення в Україну: Данілов зробив заяву

Секретар РНБО вважає, що Третя світова війна розпочалася ще 2008-го

20 жовтня 2023, 12:15 comments2620
Поділіться публікацією:

Якщо хтось думає, що ще можна уникнути Третьої світової війни, він глибоко помиляється. Війна вже йде, але почалася вона не з повномасштабного вторгнення в Україну 2022-го року і навіть не 2014-го, коли сталося вторгнення російських військ на Донбас та анексія Криму. Це сталося у 2008 році, коли Росія вторглася до Грузії. Конфлікт в Ізраїлі не останній, який сколихне світ найближчим часом. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Третя світова війна розпочалася ще до вторгнення в Україну: Данілов зробив заяву

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Третя світова війна почалася у 2008 році, коли РФ напала на Грузію, забрала частину території. Потім була ситуація лютого 2014 року. Просто вона (Ред. – Третя світова) перебувала в такому охолодженому стані. Зараз перейшла в активну, гарячу фазу", — заявив Данілов.

Секретар РНБО назвав загострення на Близькому Сході наслідком загарбницької війни Росії проти України.

При цьому Олексій Данілов упевнений, що війна в Ізраїлі далеко не остання. Найближчим часом може спалахнути нове протистояння.

"Світ прийшов у великий рух. Сьогодні можна стверджувати, що перехід від очікування третьої світової майже закінчився", — вважає секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ситуація на Близькому Сході другого тижня ескалації, викликаної нападом бойовиків ХАМАС на Ізраїль із передбачуваною жорсткою відповіддю останнього у вигляді ударів по Сектору Газа, залишається вкрай складною. США направили до берегів Ізраїлю (свого основного союзника поза НАТО) дві тисячі морських піхотинців. Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) постійно обмінюється ударами із сусідніми країнами – Сирією, Ліваном. При цьому, схоже, через тиск як союзників, так і противників поки не розпочала наземну операцію в Секторі Газа. Хоча не виключено, що може розпочати після візиту до Ізраїлю президента США Джо Байдена. Експерти продовжують спеціально для видання "Коментарі" аналізувати загострення на Близькому Сході.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 жовтня 2023, 11:55

Програвший прокинувся і видав чергову порцію маячні щоб виправдати свій програш. Третя світова почалась з юдейської корупції. Беня Боголюбов Суркіси Кернес Труханов Садовий Філатов Гереги Косюк Тигипко Пінчук Рінат Рабінович Абрамович Ротенберг Фаріон Яценюк ... Весь цей мотлох і привів війну на нашу землю.


Новини