Головна Новини Суспільство Війна з Росією Трамп зробив нову заяву про свій план закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп зробив нову заяву про свій план закінчити війну в Україні

Дональд Трамп пояснив, чому приховує деталі свого мирного плану, який, на його думку, може закінчити війну в Україні.

5 вересня 2024, 11:15 comments2329
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що має точний план, як закінчити війну в Україні. Однак, за словами колишнього президента США, він не може розповісти його деталі, адже тоді план зазнає невдачі.

Трамп зробив нову заяву про свій план закінчити війну в Україні

Трамп про план закінчити війну в Україні. Фото з відкритих джерел

3 вересня Дональд Трампа з’явився у подкасті Лекса Фрідмана та відповів на низку питань, зокрема щодо війни в Україні. Трамп згадав про свій план швидко закінчити війну, однак пояснив, чому він досі не озвучив деталі, як це зробити.

"В мене є точний план, як закінчити війну між Україною та Росією. В мене також є певна ідея щодо Китаю, тому що у нас будуть великі проблеми... Але я не можу озвучити вам ці плани, бо якщо я розповім про ці плани, то не зможу ними скористатись, і вони зазнають невдачі", — сказав Трамп.

Дональд Трамп активно заявляє про існування плану, який може закінчити війну в Україні впродовж 24 годин. За словами лідера республіканців, він реалізує свій план закінчення війни, якщо стане президентом США. У своїх заявах Трамп вказує, що добре знає президента України Володимира Зеленського та російського диктатора Володимира Путіна, з якими поговорить та змусить їх домовитись закінчити війну.

Володимир Зеленський у листопаді 2023 року звернувся до Трампа та закликав його поділитись своїми мирним планом. Однак Зеленський додав, якщо план Трампа містить територіальні поступки України, тоді такі пропозиції не є планом мирно закінчити війну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп звинуватив владу України у брехні щодо жертв на війні.

Також "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відреагували на мирний план Трампа щодо закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини