Головна Новини Суспільство Війна з Росією Трамп заявив, що міг спинити напад Путіна на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заявив, що міг спинити напад Путіна на Україну

Експрезидент США Дональд Трамп розповів, що міг запобігти або відстрочити повномасштабному вторгненню Росії в Україну.

20 червня 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп розповів, що якби він був президентом Сполучених Штатів, то російський диктатор Володимир Путін не напав би на Україну. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Трамп заявив, що міг спинити напад Путіна на Україну

Трамп та Путін. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп вперше дав велике інтерв’ю з моменту висунення йому звинувачень у справі про переховування секретних документів у своєму будинку. Під час розмови з журналістом телеканалу Fox News, американський політик заявив, що якби був президентом, то міг відстрочити або спинити напад Путіна на Україну сказавши російському президенту "не робити цього".

"У мене дуже хороші стосунки з Путіним. Я маю на увазі, що я не спілкувався з ним протягом тривалого часу, але у мене дуже міцні стосунки з Путіним", — сказав Дональд Трамп.

Раніше Трамп розповідав, що міг закінчити війну в Україні за 24 години поговоривши з президентом Росії Володимиром Путіним.

"Я сказав, що якщо ти це зробиш, то будеш мати пекло. Це буде катастрофа. Не роби цього", — заявляв Дональд Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп через тиждень після винесення обвинувачень пояснив, чому не віддає секретні документи. За його словами, між секретними документами лежать його особисті речі.

Також "Коментарі" писали, що колишній американський президент Дональд Трамп може себе помилувати. Такий варіант озвучив американський адвокат, який вважає, що у Трампа є два шляхи. Перший — потрапити у в'язницю через серйозні обвинувачення, а другий — виграти вибори на посаду президента США та зняти з себе обвинувачення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 червня 2023, 13:49

Просто не треба було провокувати. Цілий рік кричати що Україна сама має право вирішувати чи вступати її в НАТО і дратувати цим Росію. Як поводився корумпованих вождь як пророкував відомо теж всьому світові. Та і 30 років морального знущання над сусідами не пройшли дарма.


Новини