Головна Новини Суспільство Війна з Росією Тодоренко хоче покинути Росію, однак боїться насильства з боку чоловіка та свекра, - блогер
commentss НОВИНИ Всі новини

Тодоренко хоче покинути Росію, однак боїться насильства з боку чоловіка та свекра, - блогер

6 квітня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

Таку інформацію Беспалов, ніби-то, анонімно, отримав від підписника, який тісно спілкується з батьком чоловіка співачки — Михайлом Топаловим, що родом із Харкова.

Тодоренко хоче покинути Росію, однак боїться насильства з боку  чоловіка та свекра, - блогер

Регіна Тодоренко не покидає Росію, бо переживає агресію з боку російських родичів

Інсайдер також розповів блогеру, що Тодоренко залежна від свого чоловіка Влада Топалова, як фінансово, так і морально. Вона постійно перебуває під його тиском. Сама ж Регіна уже не проти покинути Росію,  однак телеведуча живе у "страху" перед родиною.

"По-перше, Топалови її жорстко б'ють морально. По-друге, іноді колотять... Регіна роздуплилася тільки зараз.Єдиний вихід у неї — забирати дітей і таємно залишити країну. Але, як мені каже подруга Регіни, вона боїться батька Влада. Занадто великі зв'язки, і її дістануть звідусіль", – резюмує Беспалов.

Та, поїхати з Росії назавжди, Регіна не зможе, адже їй заважає і бажання жити "з комфортом". Адже, в Україні її таланти більше "не оцінять".

"Вона намагається закріпитися на росТБ в надії отримати фінансування Кремля, відпрацьовуючи методичку пропаганди",  - додав блогер.

Одеситка — Регіна Тодоренко, уже рік замовчує війну в Україні. Як зазначила Тодоренко раніше,  вона не висловлюється про звірства окупантів та дії країни-агресорки, через те, що не хоче конфлікту з чоловіком Топаловим. Достукатися до української телеведучої намагалися і батьки.  Регіна відповіла на їх прохання у своїй пісні "Он за мной", у якій зізналася у коханні чоловіку та стала на його бік.

Як писали "Коментарі", співачка з України, яка зрадила батьківщину, втекла від чоловіка. Сєдокова раптово вирішила полетіти від свого обранця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини