Головна Новини Суспільство Війна з Росією The Times дізналося, як РФ готується помститися Україні за Курську область
commentss НОВИНИ Всі новини

The Times дізналося, як РФ готується помститися Україні за Курську область

Росіяни можуть націлити свої ракети на Верховну Раду та інші урядові будівлі

12 серпня 2024, 08:07 comments3670
Поділіться публікацією:

Країна-агресор Росія, з великою вірогідністю, має намір завдати масованого ракетного удару по Києву в якості помсти за свій провал на Курському фронті. Як інформує портал "Коментарі", про це пише "The Times".

The Times дізналося, як РФ готується помститися Україні за Курську область

Ракетний удар. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що зо за останні дні ЗСУ мають значне просування в Курській області, що побічно визнав нещодавно і президент Володимир Зеленський. У суботу він заявив, що Україна "просуває війну на територію агресора".

Високопоставлене джерело в українському оборонному відомстві повідомило "The Times", що Україна очікує агресивної відповіді з боку Росії у вигляді спроби ракетного удару по важливих цілях у Києві. Зокрема росіяни можуть спробувати атакувати Верховну Раду та інші урядові будівлі. 

"Росія відчуває необхідність дати дуже жорстку відповідь, щось грандіозне, щоб показати всьому світу, що вона всесильна і що таке, як Курськ, не залишиться безкарним", — зазначило джерело.

Напередодні росіяни вже провели пробну атаку шістьма ракетами. Чотири летіли на Київ, дві – на Полтаву. Унаслідок цієї атаки в Київській області загинули чоловік і чотирирічна дитина. За попередніми даними, їх убила північнокорейська ракета.

Співрозмовник The Times вважає, що російська атака в помсту за Курську область, ймовірно, налічуватиме набагато більше, ніж чотири ракети.

"Це можуть бути сотні, з використанням складного озброєння — крилатих ракет, балістичних ракет і шахедів. І це може стати великою проблемою для нашої протиповітряної оборони. Але я вірю, що ми зможемо їх зупинити", — заявило джерело видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін нічого не контролює: у Німеччині зробили загрозливу для Москви заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – операція в Курській області: Bild розкрив ще одну мету України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини