Головна Новини Суспільство Війна з Росією Темпи рекрутингу збільшуються: скільки добровольців щомісяця долучаються до Сил оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Темпи рекрутингу збільшуються: скільки добровольців щомісяця долучаються до Сил оборони

Темпи рекрутингу в Україні: скільки добровольців долучається до армії щомісяця

сьогодні, 12:51
Поділіться публікацією:

В Україні збільшують кількість рекрутингових центрів задля залучення до війська вмотивованих та патріотично налаштованих громадян. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства оборони України. 

Темпи рекрутингу збільшуються: скільки добровольців щомісяця долучаються до Сил оборони

Ілюстративне фото

Уповноважений представник Міноборони з питань рекрутингу Олексій Бежевець розповів, що у середньому щомісячно по країні рекрутується 6,5 тисяч добровольців. 

Він наголосив, що у центрах та навколо них не роздаватимуть повістки — це прямо заборонено нормативними документами.. А громадяни можуть обрати вакансію з понад 10 тисяч. Є потреба у кухарях, ремонтниках, юристах, операторах БПЛА, медиках тощо.

“Показники рекрутингу в Сили оборони зростають з місяця в місяць. В середньому щомісячно по країні рекрутується 6,5 тисяч добровольців. Саме люди є основою Сил оборони, і Центр надає можливість стати до їх лав. Наші рекрутери готові надавати консультації та допомагати кожному знайти своє місце в армії”, — заявив Олексій Бежевець.

Він також зазначив, що станом на 20 вересня вже більше ніж 17 тисяч громадян по всій Україні звернулися до мережі центрів рекрутингу.

Рекрутуватися, за словами уповноваженого, можна до всіх Сил оборони, включаючи ЗСУ, Національну Гвардію України, Службу Безпеки України, Державну прикордонну службу України та інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Укрпошта” отримала для доставки першу партію повісток. Документи розіслали рекомендованими листами. Дізнатися детальніше, як обирали отримувачів та що буде, якщо не забрати повістку на пошті, можна за посиланням.

А тим часом у Верховній Раді прогнозують виникнення колапсу через відправлення повісток поштою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини