Головна Новини Суспільство Війна з Росією Телеканал СТБ скасував прем'єру серіалу з російським актором: що відомо про скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеканал СТБ скасував прем'єру серіалу з російським актором: що відомо про скандал

Представники телеканалу СТБ заявили, що їм потрібно "провести додаткові консультації"

27 березня 2023, 22:50 comments1045
Поділіться публікацією:

Днями навколо серіалу "Останній лист коханого"  виникла скандальна історія. На телеканалі  СТБ випустили  рекламу, де відзнятий  актор з РФ Прохор Дубравін. Але його обличчя, використовуючи сучасні технології, замінили на зображення вже українського артиста Дмитра Саранскова. 

Телеканал СТБ скасував прем'єру серіалу з російським актором: що відомо про скандал

Прохор Дубравін (фото з відкритих джерел)

Глядачі  негативно  відреагували на  таку креативність  вітчизняного телеканалу й звинувачують керівників  компанії, стверджуючи, що в час військового вторгнення для них "гроші не пахнуть". 

На даний час на сторінці  каналу СТБ з'явилось  повідомлення, де зазначено наступне:

"Телеканал СТБ прийняв рішення відкласти показ українського серіалу "Останній лист коханого". Мовник проведе додаткові індустріальні консультації для обговорення та ратифікації використання цифрових технологій в контенті, в тому числі зважаючи на кращий міжнародний досвід". 

Телеканал СТБ скасував прем'єру серіалу з російським актором: що відомо про скандал - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що СТБ замінив актора з РФ на діпфейк, а той у відповідь поглумився з українців. Кіноактор з РФ  Прохор Дубравін  прокоментував  скандал, що мав місце на телеканалі  СТБ і пов'язаний з серіалом  де він знімався. Актора замінили на діпфейк, але це  його тільки розсмішило. В соцмережах Дубровін  пише,  що  йому відомо  про це. Один з підписників надіслав йому  інформацію зі ЗМІ. Але  актор  подумав, що це непорозуміння. Але представник  РФ вияснив, що йому найшли заміну. . Тому Дубравін почав глумитись. Коментар артиста  розділив  користувачів.  Одні написали, що Дубравіну не варто дивуватись, адже в Україні не хочуть навіть чути про  представників  РФ. Інші  дотримуються думки,  що серіал з Дубровим  ліпше  було б не показувати.  Адже трейлер до серіалу "Останній лист коханому"",  де видно  заміну, викликав чимале обурення.  Глядачі дотримуються думки, що представники телеканалу вчинили  неправильно.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини