Головна Новини Суспільство Війна з Росією Танки, БТРи, БМП, піхота на мотоциклах: Росія пішла в рекордний наступ колонами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Танки, БТРи, БМП, піхота на мотоциклах: Росія пішла в рекордний наступ колонами (ВІДЕО)

Бійці 46 аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ встановили особистий рекорд за кількістю знищеної російської бронетехніки за один день активних боїв.

12 вересня 2024, 22:10 comments2793
Поділіться публікацією:

 12 вересня російські окупанти здійснили масований наступ на позиції українських військових на ділянці відповідальності 46 аеромобільної бригади ЗСУ. Як повідомляє 46 ОАеМБр десантно-штурмових військ, атака тривала з 05:45 ранку до опівдня і включала 4 хвилі атак з використанням 46 одиниць техніки, серед яких були танки, БТРи, БМП та піхота на мотоциклах.

Танки, БТРи, БМП, піхота на мотоциклах: Росія пішла в рекордний наступ колонами (ВІДЕО)

ЗСУ знищили багато бронетехніки РФ (фото з відкритих джерел)

"Танки, БТРи, БМП, піхота на мотоциклах – загалом на нас перло 46 одиниць броньованих і не дуже транспортних засобів. І рекорд було встановлено! Такої кількості знищеної та пошкодженої за один день ворожої техніки на напрямку відповідальності 46 бригади ще справді не було", — йдеться у повідомленні.

Українські військові відбили цей наступ, встановивши рекорд за кількістю знищеної та пошкодженої ворожої техніки. Серед знищених російських машин – 9 бойових машин піхоти, 2 танки, 2 бронетранспортери та 2 мотоцикли. Окрім цього, було виведено з ладу 11 БМП.

Українські десантники запевнили, що ті вороги, які змогли втекти, можуть очікувати на нову зустріч із ними в майбутньому.

"Хто з ворогів устиг вчасно накивати п’ятами, тим, вважай, пощастило – поживуть іще. Але недовго, до наступної гарячої зустрічі!", – запевняють десантники.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ГУР знищили російський літак над Чорним морем. Під час операції в акваторії Чорного моря воїни спецпідрозділу ГУР МО України знищили російський бойовий літак Су-30СМ влучанням з ПЗРК.
 Повідомляється, що винищувач, який упав у море, належав до складу 43 окремого морського авіаційного полку вкс рф, який базується на аеродромі міста Саки у тимчасово окупованому Криму. Окупанти втратили зв’язок зі своїм бойовим бортом 11 вересня 2024 року близько 5 ранку. Орієнтовно через три години росіяни розпочали пошуково-рятувальну операцію із залученням літака Ан-26, а також гелікоптерів Мі-8 та Ка-27.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/oaembr46/1012

Новини