Головна Новини Суспільство Війна з Росією Такого танка в Україні ще не було. Росія відправляє на фронт музейні експонати
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого танка в Україні ще не було. Росія відправляє на фронт музейні експонати

Росія відправила в Україну танк, якому близько 60 років.

7 жовтня 2022, 22:00 comments1623
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після повномасштабного вторгнення російський міф про непереможну та могутню армію зник. ЗСУ вдало б’є росіян по всіх лініях фронту. Через це Російська Федерація змушена відправляти застарілу техніку в Україну. На відео опубліковане у Twitter можна помітити танк T-62, якому близько 60 років.

Такого танка в Україні ще не було. Росія відправляє на фронт музейні експонати

Танк T-62 в одному з парків Росії. Фото з відкритих джерел

Український контрнаступ продовжується на східному та південному напрямку. Кожен день Генштаб публікує результати вдалих бойових дій та кількість знищеної техніки російських окупантів.

Саме це змушує Володимира Путіна вдатися до непопулярних кроків, таких як оголошення мобілізації, або використання застарілої техніки. Мова йде про версію танка T-62MV, який поки що не був помічений на українській території.

Цей танк є може бути музейною реліквією, адже в російську армію він почав надходити з 1962 року, тобто 60 років тому. У 1991 році, після розвалу СРСР Російська Федерація взяла 2 тис. одиниць танків цієї моделі, які з часом опинились на складах. Це застаріла конструкція, що бачила часи холодної війни і яку важко порівняти з новітніми танками.

Версія T-62MV трішки удосконалена, але попри те, такі бойові одиниці зазвичай стоять як монументи або розмішені у військових музеях.

Відео з танком  T-62MV можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чехи зробили "подарунок для Путіна". Громадяни Чехії назбирали гроші на сучасний танк, який невдовзі передадуть ЗСУ.

Також "Коментарі" писали про особливий трофей для українських військових, який вони змогли здобути на Херсонщині. Росіяни просто лишили сучасну техніку та втекли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини